Шукаємо двох ініціативних творчих молодих людей до 30 років зі знанням англійської мови та наявним закордонним паспортом і без ксенофобських поглядів для річного EVS-проекту в Словаччині (Spišské Podhradie та Plavecký Štvrtok, Slovak Republic). Проект «R.I.S.E (Raw Insight into Social Exclusion)» розпочинається 1 травня 2015 року і триватиме до 30 квітня 2016.

Волонтер працюватиме в громадському центрі, розташованому в середині соціально ізольованих ромських поселень. Цей досвід стане для волонтера незабутнім.  Волонтер буде працювати разом з іншими працівниками MГО «People in need», які допоможуть влитися в роботу з батьками, дітьми і цілою спільнотою. Волонтер, крок за кроком, відкриватиме ізольованій від світу ромській громаді, з якою працюватиме, інший світ різноманітних можливостей іншого життя. Приймаюча організація сподівається, що EVS волонтер збагатить роботу і діяльність центру новими ідеями та перспективами. Волонтер зі свого боку  матиме можливість відкрити для себе новий світ і нову культуру,  як ромську так і словацьку, отримає навички соціальної роботи та в зокрема роботи з соціально незахищеними дітьми та молоддю.

Волонтер буде залучений до підготовки та реалізації дозвілля та освітніх заходів для ромських дітей та молоді, організації спортивних заходів, шкільної підтримки (школярам з бідних сімей  волонтер допомагатиме з домашніми завданнями), викладання англійської мови або іншої іноземної мови, поїздок і кемпінгів влітку тощо. Волонтерів повинен активно брати участь у всіх заходах, де він/вона можуть поділитися накопиченим досвідом та власним поглядами і висунути свої ідеї.

Приймаюча організація «People in need» – це потужна міжнародна організація, з професійними соціальними працівниками в сфері інтеграції ромської спільноти. Їхні спеціалісти соціальної антропології можуть поділитися з волонтером теоретичними знаннями про ромський народ.

Більше про приймаючу організацію тут: http://europa.eu/youth/vp/organisation/68000314427_en

Фото на ФБ сторінці Центру: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008223018186

Репортаж від українського волонтера, який наразі працює в цій організації: http://www.prostir.org.ua/?p=522

Робоча мова проекту – англійська.

Проживання і харчування, міський транспорт – забезпечується приймаючою організацією.

Дорожні витрати відшкодовуються згідно зі встановленим програмою лімітом – до 275 євро.

 

Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надсилайте своє резюме та мотиваційний лист (обидва англійською мовою) не пізніше 1го березня 2015 року на olenkoglazkova@gmail.com з поміткою “ PiN SK ” в назві листа.

Подробиці за телефоном: 0501449467 або 0982396518 Альона.

Liked it? Take a second to support us on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Від olesus

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

European Solidarity Corps    Eastern Europe & Caucasus Resource Centre    Громадські ініціативи України