Соціальне підприємництво не є новим ані для України, ані для світу. Десь працює краще, десь – гірше. Та все ж, що таке соціальне підприємництво? Як молоді люди в Україні (й не тільки) можуть заснувати свою справу?

Запрошуємо тебе поділитися своїми думками з цього приводу між 16им та 23им березня 2020 року в поблизу Мадриду (с.Манхирон) на молодіжному обміні разом з молоддю з Іспанії, Польщі, Греції та Грузії.

Вимоги до кандидатів_ок:

  • Українське громадянство;
  • 17-25 років (для груп-лідера 18+);
  • Наявність біометричного закордонного паспорту;
  • Англійська мова на рівні можливості комунікації з представниками різних країн;
  • Готовність брати участь в підготовці до культурного обміну та навчальних сесій;
  • Можливість оплатити організаційний внесок після затвердження Вашої кандидатури – 50 євро (для постійних відвідувачів ПІ – 20 євро).

Якщо Ви вважаєте, що ця можливість саме для Вас і про Вас, то заповніть, будь ласка, цю https://forms.gle/3it3wRkMpCcMqN5L9  аплікаційну форму англійською мовою зі зрозумілою мотивацією навіщо це Вам і чому Ви краще за інших зможете збагатити собою цей проект. Просимо заповнити форму до 23:59 22 січня 2020 року. Всі питання надсилайте на електронну скриньку olenkoglazkova@gmail.com. З обраними учасниками організатори сконтактують в кінці січня 2020 р..

Всім учасникам забезпечується харчування та проживання (учасники житимуть в хостелі Albergue Sierra Norte, а також іспанські партнери забезпечують учасників авіаквитками.

 

 

Liked it? Take a second to support us on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Від alena

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

European Solidarity Corps    Eastern Europe & Caucasus Resource Centre    Громадські ініціативи України